Software voor vastgoedbeheer   Home Over Plandatis BV Software Diensten Vacatures Contact

 Home


Software
 O-Prognose (Windows)

 O-Prognose (Webversie)


 Gebouwen

 Installaties

 Infrastructuur


 Conditiemeting NEN-2767

 iPad & TabletPC

 Aankoopkeuring

 Meerjarenonderhoud

 Cartotheek


 Voorbeeldrapportages

 Faq


Een meerjaren onderhoudsplan voor gebouwbeheer en installaties?
Bouw & ICT 21 en 22 maart 2012 - Jaarbeurs Utrecht

Plandatis zal op Bouw & ICT 2010 (8, 9, en 10 februari 2011) de nieuwe versie van O-Prognose laten zien. In deze versie staat onder andere de NEN 2767 centraal. Eveneens wordt het mobiel inspecteren op de iPad getoond met een fraai app.
Bouw & ICT is hét platform voor ICT toepassingen en diensten in de hele bouwkolom; van ontwerpen, bouwen tot beheren. Tijdens Bouw & ICT vindt ook de Internationale BouwBeurs plaats.Vakbeurs Facilitair januari 2012 - Brabanthallen Den Bosch

De dertiende editie van vakbeurs Facilitair in Nederland vindt plaats op 18, 19 en 20 januari in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Vakbeurs Facilitair is dé ontmoetingsplaats voor facilitair verantwoordelijken en leveranciers van facilitaire producten en diensten. U bent van harte welkom bij Plandatis B.V. op de stand.Building & Facility Management

Tour & Taxis, Brussels - mei 2012 (Belgie)

Plandatis zal u bij de BUILDING & FACILITY MANAGEMENT 2012 de nieuwe O-Prognose tonen. In deze nieuwe versie -software voor vastgoedbeheer- staat wederom de gebruiksvriendelijkheid centraal. Plandatis is inmiddels marktleider op het gebied software voor meerjaren-onderhoudsplanningen in Nederland. U bent van harte welkom bij Plandatis B.V. op de stand.


O-Prognose, meesterlijk eenvoudig!

Doordat er binnen O-Prognose veel nadruk gelegd wordt op gebruiksvriendelijkheid, is het pakket laagdrempelig en in zeer korte tijd aan te leren. Met een gemiddelde van nog geen halve cursusdag kunt u al zeer goed uit de voeten met ons pakket.
Contact Disclaimer See also Copyright (c) 1997 - 2013 Plandatis BV